Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Tarragona

    Organigrama

Responsable

Sr.   Gerard Felip Carnè Tuset

Càrrec

director del Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de Tarragona

Adreça
Camí de la Budellera, s/n
Població
43007  Tarragona
Telèfon
977 25 15 66
Fax
977 25 15 67

Observacions

Mitjans de transport públic
Autobusos L1 i L9.

Descripció
El CIFO Tarragona està especialitzat en les famílies i/o àrees professionals que giren al voltant del sector Químic, la indústria pesant i les construccions metàl·liques, i per a les quals disposa d'importants recursos, fet que sens dubte permet garantir la qualitat de les accions que s'hi desenvolupen.
En aquest sentit, ofereix formació en aquelles especialitats que corresponen a les ocupacions més demandades i a les ocupacions emergents del sector Químic. Els continguts de les accions formatives que es realitzen es corresponen amb els perfils professionals dels llocs de treball.
A més, ofereix una programació en la que la transferència de noves tecnologies o materials s'afavoreix per l'assistència tècnica d'empreses punteres del sector.

Funcions

 a) Executar les accions formatives d'acord amb la planificació anual establerta destinada als ciutadans, als agents i a les entitats que integren el sistema d'ocupació.

b) Desenvolupar accions formatives d'experimentació en noves qualificacions i accions d'innovació metodològica en matèria de formació professional per a l'ocupació.

c) Realitzar proves de professionalitat i facilitar la informació per a l'expedició dels certificats corresponents per mitjà de l'Oficina de Certificació Professional.

d) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (10/03/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya