Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre de Formació Professional d'Automoció

    Organigrama

Adreça
Carrer de Manuel Gallardo, s/n Gran Vial Seat
Població
08760  Martorell
Telèfon
93 882 83 47
Adreça web

Funcions

a) Realitzar una oferta de formació per a l'ocupació dirigida als professionals de l'automoció al llarg de la seva vida professional i a persones en situació d'atur per millorar la seva ocupabilitat i la competitivitat de les empreses.

b) Programar una oferta de formació que atengui les demandes específiques de les empreses pel que fa la qualificació i la requalificació del seu personal.

c) Desenvolupar una oferta de formació professional dual i en alternança, adequada a les necessitats del sector de l'automoció, i que asseguri la transferència de coneixement de l'empresa a l'alumne.

d) Contribuir a determinar les tendències dels nous perfils professionals, les qualificacions necessàries i la seva divulgació entre les persones membres del clúster de l'automoció en benefici de tot el sector.

e) Reforçar els vincles entre la formació i el sistema productiu, promoure la cooperació i l'intercanvi d'informació sobre les necessitats del mercat de treball en un context dinàmic, i relacionar l'oferta formativa amb la demanda d'ocupació de nous perfils professionals emergents.

f) Promocionar i participar en el procés d'avaluació i d'acreditació de les competències professionals adquirides mitjançant l'experiència laboral i l'aprenentatge no formal; i divulgar, per mitjà del clúster, el valor de l'acreditació de competències entre els professionals del sector i les empreses com a eina per facilitar la promoció i la mobilitat dels professionals.

g) Fomentar la formació certificable al llarg de la vida professional com a forma de capitalització de les competències professionals adquirides.

h) Impulsar accions i projectes d'innovació permanent i de bones pràctiques que es puguin transferir a d'altres centres, així com desenvolupar projectes experimentals i proves pilot amb centres de formació professional de regions de la Unió Europea.

i) Incorporar l'empresa a la formació com un element imprescindible de l'itinerari formatiu.

j) Participar a la xarxa d'informació i d'orientació professional amb l'objectiu de facilitar l'accés de les persones a l'oferta de formació professional del sector de l'automoció.

k) Assegurar el reciclatge del professorat i dels experts.

l) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada per l'Administració en col·laboració amb el clúster de l'automoció de Catalunya.


data actualització (09/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya