Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Desenvolupament Econòmic Local

    Organigrama

Responsable

Sra.   Silvia Conde Maturana

Càrrec

cap del Servei de Desenvolupament Econòmic Local (e.f.)

Adreça
Carrer de Llull, 297-307
Població
08019  Barcelona
Telèfon
93 553 61 00 / 93 553 61 01
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Participar en la definició i la planificació dels programes i les actuacions en matèria de desenvolupament i promoció econòmica local per a la generació d'ocupació.

b) Realitzar el seguiment, l'assistència tècnica i facilitar la documentació necessària per a l'avaluació de les actuacions i els programes de la seva competència per tal de fer propostes de millora adaptades a les necessitats del mercat de treball i del context econòmic.

c) Impulsar i proposar la metodologia adequada per a la prestació de serveis de promoció econòmica per a l'ocupació i també per als sistemes de control de qualitat de les accions i els programes competència del Servei.

d) Fer seguiment de l'execució del pressupost assignat per a les actuacions en matèria de desenvolupament econòmic local.

e) Realitzar la proposta de convocatòries de subvencions, contractes i altres mesures de foment del desenvolupament econòmic local, i elaborar els criteris que han de regir la seva valoració i atorgament.

f) Elaborar les instruccions necessàries per a la gestió de les actuacions pròpies en l'àmbit de la seva competència.

g) Col·laborar en qualsevol dels controls i de les inspeccions que es plantegen en les seves línies d'actuació, i vetllar per la posada a disposició correcta de la documentació necessària i/o requerida.

h) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (01/03/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya