Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de l'Hospitalet de Llobregat

    Organigrama

Responsable

Sr.   Francisco Miranda Casanovas

Càrrec

director del Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de l'Hospitalet de Llobregat

Adreça
Carretera del Mig, 24
Població
08907  L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon
93 260 31 20

Observacions

Mitjans de transport públic
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (Estació Sant Josep).
RENFE (Estació Bellvitge).
Metro L1 (Estació Torrassa).
Autobusos L12, L52.

Descripció
El CIFO L'Hospitalet ofereix una oferta formativa especialitzada en la família professional d'Arts Gràfiques, de la qual és Centre de Referència Nacional (CRN) a nivell estatal, i també en la família professional d'Imatge i so.
Com a CRN d'Arts gràfiques, el CIFO L'Hospitalet duu a terme accions d'experimentació pel que fa als programes formatius, innovant continguts i metodologies.

Funcions

a) Actuar com a referent dels Sistemes de qualificacions i formació professional per al desenvolupament de la formació professional, dins l'àmbit de la família professional assignada.

b) Programar e impulsar l'execució d'actuacions formatives de caràcter innovador i experimental en matèria de formació professional vinculades a la família professional que tenen assignades com a centres de referència, i dur a terme el control de la implementació.

c) Participar en el manteniment i l'actualització dels programes, així com promoure l'elaboració de continguts, metodologies i materials didàctics per proposar la seva actualització.

d) Coordinar i supervisar la programació anual de formació en relació amb la seva àrea de referència, i supervisar la seva execució.

e) Promoure i establir vincles de col·laboració amb entitats i institucions de formació i innovació, i impulsar la comunicació i la difusió del coneixement en l'àmbit de la formació professional.

f) Mantenir relacions amb els sectors productius per donar resposta a les demandes de qualificació immediates i emergents i adaptar la formació a les necessitats específiques dels sistemes productius.

g) Participar en el disseny del procediment d'avaluació, acreditació i certificació de les competències professionals com a centres de referència, en col·laboració amb el Servei de Centres Propis d'Innovació i Formació.

h) Realitzar proves i participar en el procés d'avaluació, acreditació i certificació de competències professionals d'acord amb la normativa establerta.

i) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (03/10/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya