Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu de Llobregat

    Organigrama

Responsable

Sr.   Juan Carlos Gemes Aragones

Càrrec

director del Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu de Llobregat (e.f.)

Adreça
Carrer de l'Hospitalet, 3
Població
08980  Sant Feliu de Llobregat
Telèfon
93 685 77 90
Fax
93 685 77 91

Observacions

Mitjans de transport públic
RENFE (línia 4 de Rodalies).
Autobusos L50, L51, L52, L56, L57, L61, L62, L64, L65 i N12.

Descripció
El CIFO Sant Feliu, està especialitzat en les famílies i/o àrees professionals que giren al voltant del sector de l'automòbil del Baix Llobregat, i per a les quals disposa d'importants recursos, fet que sens dubte permet garantir la qualitat de les accions que s'hi desenvolupen. A més, és Centre de Referència Nacional (CRN) en l'àmbit estatal de l'Àrea d'Operacions mecàniques de la família professional de Fabricació mecànica.
En aquest sentit, ofereix formació en aquelles especialitats que corresponen a les ocupacions més demandades i a les ocupacions emergents del seu sector de referència. Els continguts de les accions formatives que es realitzen es corresponen amb els perfils professionals dels llocs de treball.
A més, ofereix una programació en la qual la transferència de noves tecnologies o materials s'afavoreix per l'assistència tècnica d'empreses punteres del sector.
Com a CRN, el CIFO Sant Feliu també duu a terme accions d'experimentació pel que fa als programes formatius, innovant continguts i metodologies.

Funcions

a) Actuar com a referent dels Sistemes de qualificacions i formació professional per al desenvolupament de la formació professional, dins l'àmbit de la família professional assignada.

b) Programar e impulsar l'execució d'actuacions formatives de caràcter innovador i experimental en matèria de formació professional vinculades a la família professional que tenen assignades com a centres de referència, i dur a terme el control de la implementació.

c) Participar en el manteniment i l'actualització dels programes, així com promoure l'elaboració de continguts, metodologies i materials didàctics per proposar la seva actualització.

d) Coordinar i supervisar la programació anual de formació en relació amb la seva àrea de referència, i supervisar la seva execució.

e) Promoure i establir vincles de col·laboració amb entitats i institucions de formació i innovació, i impulsar la comunicació i la difusió del coneixement en l'àmbit de la formació professional.

f) Mantenir relacions amb els sectors productius per donar resposta a les demandes de qualificació immediates i emergents i adaptar la formació a les necessitats específiques dels sistemes productius.

g) Participar en el disseny del procediment d'avaluació, acreditació i certificació de les competències professionals com a centres de referència, en col·laboració amb el Servei de Centres Propis d'Innovació i Formació.

h) Realitzar proves i participar en el procés d'avaluació, acreditació i certificació de competències professionals d'acord amb la normativa establerta.

i) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (26/01/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya