Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Catàleg de Serveis

Subvencions a l'organització a Catalunya de festivals, mostres i cicles audiovisuals, així com la seva promoció i difusió

Informació general


L'objecte d'aquesta línia de subvencions és l'organització a Catalunya de festivals, mostres i cicles audiovisuals, així com la seva promoció i difusió, que es duguin a terme dins de l'any de concessió de la subvenció. S'estableixen tres modalitats diferents en l'objecte:

  • a) Festivals, mostres i cicles audiovisuals d'interès industrial i alt impacte de públic i sectorial. S'inclouen les activitats que demostrin viabilitat econòmica i diversificació en les fonts de finançament i que impliquin un retorn econòmic i de caràcter industrial per al sector audiovisual a Catalunya.
  • b) Festivals, mostres i cicles audiovisuals d'interès cultural específic. S'inclouen els festivals, mostres i cicles que donin a conèixer àmbits poc coneguts de l'audiovisual, obres audiovisuals de difícil accés al mercat o temàtiques d'interès social.
  • c) Festivals, mostres i cicles audiovisuals que dinamitzin culturalment el territori. S'inclouen les activitats de difusió de la cultura audiovisual i cinematogràfica que es duguin a terme en zones de Catalunya on no hi hagi una oferta suficient d'activitats en l'àmbit audiovisual.
 
Un mateix festival, mostra o cicle només pot optar a una de les modalitats
 

Queden exclosos de les subvencions previstes en aquestes bases els esdeveniments de caràcter musical o teatral que utilitzin el suport audiovisual, així com les activitats de formació en l'audiovisual, com per exemple jornades, congressos, tallers, màsters i qualsevol altre iniciativa que pretengui el reconeixement públic d'algun aspecte de l'audiovisual i que estigui promogut des de l'àmbit acadèmic, així com les mostres de cinema que tinguin com a objecte específic l'entreteniment a l'aire lliure

Tampoc són objecte de les subvencions previstes en aquestes bases els festivals, mostres i cicles audiovisuals amb un pressupost superior a 1.500.000,00 euros

Aquestes subvencions tenen la consideració d'ajuts de minimisMés informació

ObservacionsEntitat responsable


Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

Condicions per sol·licitar-ho


Qui ho pot demanar

S

Qui se'n pot beneficiar

  •  A empreses i entitats públiques o privades sense ànim de lucre que compleixin els requisits que s'estableixen en les bases.

Fer la sol·licitudOn adreçar-se per realitzar la sol·licitud

Normativa aplicable


data actualització (09/02/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya