Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Catàleg de Serveis

Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals

Informació general


L'objecte d'aquestes subvencions és promoure projectes d'activitats que, amb continuïtat durant l'any natural de la concessió de la subvenció, donin suport als sectors professionals catalans en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals.

És molt important que consulteu la normativa aplicable a aquesta línia d'ajuts.

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i us caldrà disposar d'un certificat digital  per poder fer la sol·licitud.

Us oferim un servei per ajudar-vos a complimentar i tramitar les sol·licituds telemàticament. Podeu demanar cita prèvia  per fer ús d'aquest servei.

A l'hora d'enviar la sol·licitud a tràmit, en cas d'interrupció aliena a l'usuari del funcionament de Tràmits gencat, caldrà que envieu a la bústia de contacte un missatge informant de l'error i que hi adjunteu una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorni el sistema.

Termini de justificació: 31 de juliol de 2015 (si l'activitat subvencionada conclou el primer semestre) o 31 de gener de 2016 (si l'activitat acaba el segon semestre).

 
Més informació

ObservacionsEntitat responsable


Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC)

Condicions per sol·licitar-ho


Qui ho pot demanar

S

Qui se'n pot beneficiar

Poden optar a aquestes subvencions:

a) Associacions professionals altament representatives dels sectors de les arts escèniques, les arts visuals o la música, que tinguin domicili a Catalunya.

b) Col·legis professionals d'àmbit territorial català i col·legis únics d'àmbit estatal amb delegacions d'àmbit territorial català.

 

No poden optar a aquestes subvencions:

a) Les entitats públiques.

b) Les entitats de foment de la cultura popular i tradicional catalana i del patrimoni cultural.

c) Les empreses, ja siguin persones físiques o jurídiques.


Fer la sol·licitudOn adreçar-se per realitzar la sol·licitud

Normativa aplicable


data actualització (04/02/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya