Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Catàleg de Serveis

Atenció a les persones amb drogodependències


La Xarxa d´Atenció a les Drogodependències (XAD) és una xarxa pública de recursos especialitzats en l´atenció i el seguiment de problemes relacionats amb el consum, l´abús i/o la dependència de substàncies psicoactives. La xarxa de recursos proporciona atenció sociosanitària i comunitària per a tot tipus de drogodependències a través de diferents serveis distribuïts per tot el territori.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Subdirecció General de Drogodependències de l´Agència de Salut Pública de Catalunya i el Pla director de salut mental i addiccions coordina, planifica i planteja les directrius que ha de seguir la XAD.


Línia Verda és un servei d’informació i orientació i acollida, on es pot adreçar qualsevol persona que vulgui fer una consulta relacionada amb les drogues i les addicions.

Podeu fer la consulta de forma gratuïta i anònima:

  • Per telèfon: al 900 900 540, els 365 dies de l’any les 24 hores.
  • Omplint el següent formulari i en rebreu una resposta en un màxim de 24 hores
  • De manera presencial. També disposeu de l’oportunitat de fer una acollida presencial, en què et podran orientar i assessorar d’una forma més personalitzada l’especialista del servei, que et donarà eines i recursos per a la teva consulta. La ubicació és a Barcelona, però es pot contactar i fer una visita virtual.

 


NormativaEntitat responsable
Secretaria de Salut Pública
Per obtenir informació sobre el servei, cal adreçar-se als punts d'informació detallats al quadre lateral.
data actualització (04/02/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya