Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Catàleg de Serveis

Registre Vitivinícola de Catalunya


El Registre Vitivinícola de Catalunya (RVC) es posa en marxa a l'agost de 2003 amb l'objectiu principal de crear un Registre únic per a la vinya i, per tant, una eina comuna de gestió del potencial vitivinícola de Catalunya, on interaccionin tots els actors del cicle de la vinya i el vi: viticultors particulars, cellers, cooperatives, organitzacions professionals, consells reguladors de les denominacions d'origen, INCAVI i Departament d'Agricultura,  Ramaderia, Pesca,  Alimentació i Medi Natural (DAAM).

Es tracta, doncs, d'una gran eina que permetrà garantir la traçabilitat dels productes vitivinícoles des del cep fins l'ampolla i que facilitarà la gestió de tots els operadors.


Tramitació: Solicitar codi d'usuari i clau d'accès, concessió de drets de nova plantació de vinya i modificar o donar-se de baixa del Registre

Informació addicional


 • L'aplicació del Registre Vitivinícola de Catalunya.
  L'aplicació del RVC és l'eina creada per gestionar el Registre vitivinícola de Catalunya, que permet fer les consultes de les parcel·les vitícoles, així com iniciar i fer el seguiment de qualsevol dels tràmits administratius relacionats amb el Registre (sol·licituds de modificacions de dades, declaracions d'arrencada i/o plantacions, etc.) per qualsevol dels operadors del sector (viticultors, cellers, consells reguladors i administració). L'aplicació disposa d'un Manual d'ús al qual s'accedeix  al  introduir el codi i clau d'accés a l'aplicació.

 • Accés a la aplicació
  El disseny tecnològic del nou Registre Vitivinícola de Catalunya està basat en una plataforma totalment web, que facilita l'accés de diferents tipologies d'usuaris des de qualsevol punt del territori.

  Per accedir a l'aplicació cal que disposeu d'un codi d'usuari i una clau d'accés. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural és l'organisme responsable de donar aquesta informació.

  Accés a l'aplicació del Registre Vitivinícola de Catalunya: Accediu a l'aplicació RVC

  Per operar amb aquesta aplicació cal tenir instal·lat el programari Internet Explorer versió 6 i el connector o plug-in ECWActiv.exe per visualitzar la informació gràfica. Descarregueu-vos el connector ECWActiv.exeEntitat responsable
Servei d'Ordenació Agrícola
Per obtenir informació sobre el servei, cal adreçar-se als punts d'informació detallats al quadre lateral.
Podeu informar-vos
Presencialment
data actualització (11/07/2012)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya