Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció d'Avaluació i Seguiment

    Organigrama

Responsable

Sra.   Anna M. Melero Merino

Càrrec

Cap de la Secció d'Avaluació i Seguiment

Adreça
Carretera C-17, Barcelona-Ripoll, km 13,5
Població
08100  Mollet del Vallès
Telèfon
93 567 50 00
Fax
93 567 50 30

Funcions

Realitzar i executar l'avaluació del perfil de competències clau de l'alumnat dels cursos de formació bàsica per a l'accés als cossos de policia de Catalunya i al personal de prevenció i extinció d'incendis i salvaments.

Dissenyar i coordinar les activitats d'avaluació, el contingut i el desenvolupament de la unitat formativa del curs de formació bàsica que té per finalitat l'aprenentatge i l'adquisició de les competències clau, conjuntament amb l'Àrea d'Instructors de Policia.

Elaborar i validar els instruments d'observació i registre del seguiment i l'avaluació del perfil competencial per als diversos col·lectius professionals d'aplicació, i per a l'avaluació de l'alumnat en període de pràctiques en les organitzacions policials de referència.

Participar en el disseny i coordinar l'aplicació dels programes informàtics de registre, arxivament i avaluació del perfil competencial per als diversos col·lectius professionals d'aplicació.

Supervisar l'activitat d'avaluació que realitza el personal docent i formador sobre el perfil de competències clau i establir el pla de formació en aquest àmbit.

Definir, conjuntament amb l'Àrea d'Instructors de Policia i l'Àrea d'Instructors i de Continguts en Riscos, Emergències i Protecció Civil, el sistema d'acció tutorial dels cursos d'accés.

Prestar suport i assessorament tècnic als altres col·lectius professionals inclosos en la Llei 10/2007, de 30 de juliol, en els programes d'avaluació competencial dels cursos selectius d'accés.

Planificar, gestionar i supervisar el suport tècnic per a l'avaluació de les condicions psicològiques per a l'ús de les armes de foc dels cossos de policia de Catalunya.

Prestar la col·laboració, l'assistència tècnica i el suport material i tècnic a les administracions i als òrgans de selecció en l'organització i la gestió de les proves i dels processos de selecció.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (04/02/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya