Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Seguretat Social

    Organigrama

Responsable

Sra.   Rosa Ollé i López

Càrrec

responsable de Seguretat Social

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Fax
93 551 24 18
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Tramitar i/o fer el seguiment dels moviments corresponents a l'afiliació a la Seguretat Social (altes, baixes i variacions) del personal del Departament.

Tramitar els expedients d'incapacitat temporal, tant per contingències comunes com per contingències professionals, dels serveis centrals, així com les maternitats, adopcions i acolliments del personal del Departament.

Confeccionar els butlletins de cotització a la Seguretat Social del Departament i fer el control i seguiment dels documents comptables corresponents.

Elaborar les certificacions de bases de cotització necessàries per a la sol·licitud de prestacions a la Seguretat Social per part del personal del Departament.

Tramitar els expedients de requeriments de la Tresoreria General de la Seguretat Social, de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, de les Mútues d'Accidents de Treball i de la Inspecció de Treball, així com qualsevol altre tipus de reclamació econòmica per sentència, així com elaborar els documents comptables que s'hi relacionen.

Controlar i tramitar els expedients de jubilació del personal del Departament.

Controlar que les incidències referents a la Seguretat Social de tot el personal del Departament siguin correctament informades a la base de dades del GIP.


data actualització (20/05/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya