Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Oficina d'Organització de l'Administració i del Sector Públic

    Organigrama

Responsable

Sr.   Víctor López i Jalle

Càrrec

cap de l'Oficina d'Organització de l'Administració i del Sector Públic

Adreça
Carrer de Rivadeneyra, 6
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 567 17 00
Fax
93 365 77 84

Funcions

a) Definir i proposar models organitzatius eficients per a la prestació de serveis públics, sostenibles i adequats a les necessitats reals de la gestió.

b) Elaborar informes preceptius i vinculants relatius a les disposicions de creació, modificació o supressió d'entitats institucionals de l'Administració de la Generalitat i a les que defineixen les estructures organitzatives dels departaments i dels organismes que en depenen.

c) Elaborar les disposicions que incideixin en matèria organitzativa o prestar assessorament o col·laboració, quan es requereixi.

d) Assessorar els departaments i els seus organismes en matèria de disseny organitzatiu.

e) Avaluar el disseny i la implementació de les estructures organitzatives tenint en compte criteris d'eficàcia, eficiència, racionalitat i simplificació, i proposar les millores adients.

f) Donar suport a la Direcció General d'Administració Digital pel que fa a la reforma de l'Administració en l'àmbit de l'organització de l'Administració i del seu sector públic institucional.

g) Impulsar actuacions per tal d'orientar els models organitzatius a la transformació digital de l'Administració i del seu sector públic instrumental.

h) Assegurar el manteniment i l'actualització de les dades relatives a l'estructura de l'Administració de la Generalitat i col·laborar amb els òrgans competents en el manteniment i l'actualització de les dades relatives a les entitats del sector públic.

i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.

 
data actualització (09/12/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya