Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Provisió de Llocs

    Organigrama

Responsable

Sra.   M. Àngels Mor i Gras

Càrrec

cap del Servei de Provisió de Llocs

Adreça
Carrer de Rivadeneyra, 6
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 567 17 00
Fax
93 365 77 86

Funcions

a) Coordinar i preparar les convocatòries dels concursos de provisió de llocs de treball, competència de la Direcció General de Funció Pública, gestionar-les i proposar l'adjudicació dels llocs objecte de la convocatòria.

b) Assessorar i donar suport tècnic a la resta de convocatòries de provisió que realitzin els departaments.

c) Coordinar i formar els membres de l'Òrgan Tècnic de Provisió de Llocs de Treball, per tal de facilitar la seva participació en els òrgans d'avaluació.

d) Realitzar estudis i proposar millores dels processos en els sistemes de provisió de llocs, tant de personal laboral com funcionari.

e) Assessorar els departaments sobre els sistemes extraordinaris de provisió de llocs de treball que garanteixin la correcta prestació dels serveis públics.

f) Cooperar en la definició dels requisits i perfils professionals adequats per a la provisió dels llocs de treball, i impulsar l'elaboració de les descripcions de llocs de treball i dels manuals d'organització departamentals.

g) Comprovar, tramitar i fer el seguiment de les ofertes de provisió provisional de llocs de treball, de funcionaris i de laborals, de l'àmbit de l'Administració i del seu sector públic instrumental, que es publiquen al portal de l'empleat.

h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (27/09/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya