Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Oficina de Gestió Empresarial de Tarragona

    Organigrama

Responsable

Sra.   Rosa M. Curto i Fortuño

Càrrec

cap de l'Oficina de Gestió Empresarial de Tarragona

Adreça
Carrer de Pompeu Fabra, 1
Població
43004  Tarragona
Telèfon
012
Fax
977 25 17 16
Contacte

Observacions

Important: És imprescindible concertar hora de visita. En concertar la cita se us oferiran les oficines i horaris disponibles.
Els horaris i disponibilitat de les oficines estan subjectes a les disposicions que dicten les autoritats sanitàries en cada moment. Per tal de prendre les mesures de protecció adequades quan es fa atenció presencial, les oficines OGE només atendran amb cita prèvia.
Empreses i professionals són subjectes obligats a fer tramitació electrònica. Podeu fer el tràmit en línia a Canal Empresa.
Mitjans de pagament: Banca electrònica o als caixers automàtics amb targeta de crèdit o dèbit. A l¿oficina no s¿accepten en cap cas pagaments en efectiu ni amb targeta.

Funcions

- Tramitació administrativa a l'hora d'obrir, ampliar o traslladar un establiment industrial o turístic i que afecten diferents Departaments de la Generalitat en les següents àrees:

. Seguretat Industrial
. Obertura de Centres de Treball
. Energia
. Mines
. Agricultura
. Medi Ambient
. Salut
. Seguretat Privada

- La tramitació administrativa competència dels diferents Departaments, que afecta les instal·lacions industrials o turístiques, els subministraments energètics i d'aigua i els productes industrials.

- Gestionar, recaptar i fer la liquidació de les taxes vigents en les matèries que li són pròpies.


Components

Aquesta oficina s'adscriu orgànicament als Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Ocupació i depèn funcionalment de la gerència de l'Oficina de Gestió Empresarial.data actualització (21/05/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya