Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Oficina de Gestió Empresarial a Barcelona

Responsable

Sr.   Carlos González Guijo

Càrrec

cap de l'Oficina de Gestió Empresarial a Barcelona

Adreça
Carrer de Sepúlveda, 148-150
Població
08011  Barcelona
Telèfon
012
Fax
93 484 92 30
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Observacions

Important: És imprescindible concertar hora de visita. En concertar la cita se us oferiran les oficines i horaris disponibles.
Els horaris i disponibilitat de les oficines estan subjectes a les disposicions que dicten les autoritats sanitàries en cada moment. Per tal de prendre les mesures de protecció adequades quan es fa atenció presencial, les oficines OGE només atendran amb cita prèvia.
Empreses i professionals són subjectes obligats a fer tramitació electrònica. Podeu fer el tràmit en línia a Canal Empresa.
Mitjans de pagament: Banca electrònica o als caixers automàtics amb targeta de crèdit o dèbit. A l'oficina no s'accepten en cap cas pagaments en efectiu ni amb targeta.

Funcions

L'OGE de Barcelona és l'oficina que s'encarrega d'informar, assessorar, rebre, iniciar, gestionar i resoldre aquells tràmits per obrir, ampliar, modificar dades o traslladar activitats empresarials que afecten diferents  Departaments en les següents àrees:

. Seguretat Industrial
. Obertura de Centres de Treball
. Energia
. Mines
. Agricultura
. Medi Ambient
. Salut
. Seguretat Privada

Altres funcions:

- La tramitació administrativa competència de diferents departaments, que afecta les instal·lacions industrials o turístiques, els subministraments energètics i d'aigua i els productes industrials.

- Gestionar, recaptar i fer la liquidació de les taxes vigents en les matèries que li són pròpies.

- La recaptació, per a l'àmbit territorial de Barcelona, de les sancions relacionades amb temes de seguretat industrial. També la tramitació dels ajornaments/fraccionaments, les devolucions d'ingressos indeguts i les certificacions de descobert.

- El registre d'entrada de patents i marques de l'Oficina Española de Patentes y Marcas.


Components

Aquesta oficina s'adscriu orgànicament als Serveis Territorials del Departament a Barcelona i depèn funcionalment de la gerència de l'Oficina de Gestió Empresarial.data actualització (21/05/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya