Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Negociat de Gestió Administrativa

    Organigrama

Responsable

Sra.   Pilar Esteve Nadal

Càrrec

cap de Negociat de Gestió Administrativa

Adreça
Plaça de Sant Jaume, 4 (Palau de la Generalitat)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 402 46 00

Funcions

  1. Efectuar el seguiment de la tramitació de les iniciatives que s'han de tractar al Govern i al Consell Tècnic, des de la seva incorporació en el Sistema d'Informació Gestió i Tramitació dels Documents del Govern (SIGOV) fins a l'aprovació definitiva i l'emissió dels documents acreditatius corresponents.

  2. Gestionar, mitjançant el SIGOV, la tramesa de convocatòries dels ordres del dia i les diverses modificacions de les iniciatives entre la data de la convocatòria i la de la sessió corresponent.

  3. Preparar les actes dels acords presos en les sessions del Govern i del Consell Tècnic, i gestionar les diligències, les certificacions i altres documents generats com a conseqüència de l'adopció d'aquests acords.

  4. Gestionar la tramesa al Parlament de Catalunya dels projectes legislatius aprovats pel Govern i d'altres decisions del Govern que requereixin aquest tràmit.

  5. Custodiar els documents que es generen.

  6. Donar suport a les tasques de la Subdirecció General de Coordinació Tècnica, en particular, en l'elaboració de criteris de caràcter tècnic i formal per a les iniciatives que se sotmeten al Govern i per a l'emissió dels informes d'anàlisi dels assumptes que s'han de sotmetre al Govern.

  7. Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels seus superior jeràrquics.data actualització (05/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya