Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Negociat de Provisió de Llocs de Treball

    Organigrama

Adreça
Carrer del Foc, 57
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 857 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Gestionar els processos de provisió definitiva per concurs específic dels llocs de treball de personal del Departament, llevat del personal de centres penitenciaris i del personal al servei de l'Administració de justícia.
b) Gestionar els processos de provisió definitiva pel procediment de lliure designació dels llocs de treball del Departament.
c) Gestionar els tràmits per a la difusió i publicitat de les convocatòries, i atendre les consultes de les persones que hi participin.
d) Tramitar la difusió dels processos de concursos generals de mèrits i capacitats, i de convocatòries d'ingrés del personal funcionari gestionats per la Direcció General de la Funció Pública.
e) Donar suport en la preparació i coordinar administrativament l'organització dels processos de selecció del personal al servei de l'Administració de justícia, i donar suport administratiu en els processos de selecció i provisió de l'àmbit d'execució penal.
f) Atendre el portal de l'empleat del personal funcionari i interí d'administració i tècnic del Departament respecte de les qüestions relacionades amb les seves competències.
g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (09/03/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya