Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Negociat de Nòmina

    Organigrama

Responsable

Sr.   Gaspar Duran Sánchez

Càrrec

cap del Negociat de Nòmina

Adreça
Carrer de Pau Claris, 81 (Casal Sant Jordi)
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 316 41 00
Fax
93 316 43 05

Funcions

a) Confeccionar, supervisar i tramitar la nòmina del personal funcionari i laboral del Departament, llevat del personal al servei de l'Administració de justícia.
b) Col·laborar en la preparació de la documentació corresponent a l'elaboració del pressupost del personal funcionari i laboral del Departament, llevat del personal al servei de l'Administració de justícia.
c) Col·laborar en el seguiment de la despesa de personal funcionari i laboral del Departament, llevat del personal al servei de l'Administració de justícia.
d) Gestionar les incidències en matèria de retribucions del personal funcionari i laboral del Departament, llevat del personal al servei de l'Administració de justícia.
e) Informar el personal funcionari i laboral del Departament, llevat del personal al servei de l'Administració de justícia, en matèria de retribucions i altres qüestions relacionades amb el sistema retributiu.
f) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (15/12/2015)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya