Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Institut Català del Sòl (INCASOL)

Responsable

Sr.   Albert Civit i Fons

Càrrec

director de l'Institut Català del Sòl (INCASOL)

Adreça
Carrer de Còrsega, 273 (entre Balmes i Enric Granados)
Població
08008  Barcelona
Telèfon
93 228 60 00 / Tel. 93 295 44 10 Àrea de Fiances
Fax
93 228 60 01 / 93 310 24 94 Àrea de Fiances
Horari de registre i d'atenció
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Tancat els dies 24 i 31 de desembre.

Observacions

Àrea de Fiances :
Atenció presencial i telefònica: De dilluns a divendres de 9 a 14h
Tel. 93 295 44 10
Fax 93 310 24 94

 

NIF

Q-0840001-B

 

Funcions

Promoció de la creació de sòl urbanitzat tant per a finalitats residencials com industrials i de serveis, mitjançant la redacció del planejament urbanístic i la gestió urbanística per qualsevol dels sistemes d'actuació previstos en la normativa vigent.

Adquisició de terrenys per la seva posterior urbanització.

Venda de solars edificables per a usos residencials a cooperatives, particulars, promotors immobiliaris i empreses per la seva posterior edificació, a preu de cost, per ser l'Institut Català del Sòl una entitat sense ànim de lucre.

Venda de parcel·les industrials a preu de cost.

Construcció d'habitatges subjectes a qualsevol règim de protecció d'acord amb la programació fixada per la Secretaria General d'Habitatge.

Venda de locals comercials i aparcaments en promocions d'habitatges públics.

Rehabilitació de nuclis antics.

Gestió del Registre de fiances de contractes de lloguer de finques urbanes i és la entitat dipositària de les fiances obligatòries fixades per la Llei d'arrendaments urbans.

D'acord amb el que estableix l'article 3 del Decret 170/2013, de 28 de maig, de modificació del Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, que afegeix un apartat 3 a l'article 3 del Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat,  la persona titular de la Secretaria General duu la direcció estratègica de les actuacions que exerceix l'Institut Català del Sòl, sense perjudici de les competències que pugui tenir la Secretaria d'Habitatge i Millora Urbana.

Components

Entitat de Dret Públic sotmesa a l'ordenament jurídic privat. Participació de la Generalitat: Majoritària Directa.

Òrgans de govern:
1) Consell d'Administració, integrat per:
a) President (Conseller de Territori i Sostenibilitat)
b) Vocals: Secretari General - Departament  de Territori i Sostenibilitat; Secretari d'Infraestructures i Mobilitat - Departament de Territori i Sostenibilitat; Secretari d'Habitatge i Millora Urbana - Departament  de Territori i Sostenibilitat 1 representant del Departament  de Territori i Sostenibilitat; Director General d'Urbanisme - Departament de Territori i Sostenibilitat; Director de l'Agencia de l'Habitatge de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat; Director General de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA); Director de l'Agència Catalana de l'Aigua; Secretari d'Universitats i Recerca - Departament d'Economia i Coneixement; Director General Indústria - Departament d'Empresa i Ocupació; Secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals - Departament de Governació i Rel. Institucionals; Director General d'Acció Cívica i Comunitària - Departament de Benestar i Família
d) Secretari/a
2) El directordata actualització (17/09/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya