Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Consell Assessor Sobre la Utilitzaciķ Terapčutica de l'Hormona del Creixement i Substāncies Relacionades

Responsable

Sr.   Josep Argemí i Renom

Cārrec

President

Adreįa
Gran Via de les Corts Catalanes, 587
Poblaciķ
08007  Barcelona
Telčfon
93 482 41 00
Fax
93 482 45 27

Observacions

Secretari: Sr. Antoni Gilabert i Perramon

Funcions

Assessorament al Departament de Sanitat i Seguretat Social sobre l'ús correcte d'aquesta hormona i substāncies relacionades.
Per dur a terme aquest objectiu, el Consell realitzarā tasques d'informaciķ sobre la prescripciķ correcta de l'esmentada hormona, elaborarā un cens amb tots els casos de Catalunya de deficičncia d'aquesta hormona, actuarā com a ōrgan de consulta dels metges i entitats que tractin aquest tema, i elaborarā i promourā els estudis i documents necessaris per avaluar les dades sobre aquesta matčria i la necessitat de medicaciķ.

Components

Nou membres:
a) President
b) Sis vocals
c) Un representant del Servei Catalā de la Salut.
d) Un representant de la Divisiķ d'Atenciķ Farmacčutica i Prestacions Complementāries de l'Ārea Sanitāria del Servei Catalā de la Salut.
e) Dels set membres aliens al Departament de Sanitat i Seguretat Social, tres seran designats a proposta de la Societat Catalana de Pediatria, tres a proposta de la Societat Catalana d'Endocrinologia i un a proposta de la Societat Catalana de Nefrologia de l'Acadčmia de Cičncies Mčdiques. D'entre aquests membres, el Conseller escolllirā el President, que serā nomenat per un període de dos anys i tindrā vot de qualitat.

Els membres del Consell llevat dels representants del Servei Catalā de la Salut seran nomenats per un període de quatre anys.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya