Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comitè d'Experts en Productes Alimentosos i Alimentaris


Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Pavelló Ave Maria
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 227 29 00
Fax
93 227 29 90
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Informar, amb caràcter preceptiu dels expedients relatius a l'autorització i la inscripció al Registre Sanitari Especial de Productes dels grups següents: additius, material macromolecular per a la fabricació d'envasos i embalatges, preparats alimentosos per a règims especials, detergents i desinfectants emprats en la indústria alimentària
Informar, amb caràcter preceptiu dels expedients que s'instrueixin relatius a la suspensió d'autorització i d'inscripció en el Registre Sanitari Especial de Productes de Catalunya
Informar, amb caràcter preceptiu de les ampliacions o modificacions dels productes que s'hagin d'autoritzar i d'inscriure en el Registre Sanitari Especial de Productes de Catalunya.

Components

Òrgan consultiu del Dept. de Sanitat i Seguretat Social, adscrit a la Direcció General de Salut Pública
Integren el Comitè:
A) President (Director General de Salut Pública).
B) Secretari (un Cap de Servei de la Direcció General de Salut Pública).
C) Secretari Tècnic (un funcionari del Dept. de Sanitat i Seguretat Social, adscrit a la Direcció General de Salut Pública).
D) 4 vocals entre tècnics titulats superiors de reconegut prestigi i experiència en matèria alimentària (Jaume Clapés i Estapà, Pere Gómez i Royo, Josep Obiols i Salvat, Maria del Carme de la Torre Boronat).

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya