Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comissió de Coordinació de Programes i Actuacions Sòcio-Sanitaris del Dept. de Salut i del Dept. de Benestar i Família


Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Pavelló Ave Maria
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 227 29 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Correspon a la Comissió, sens perjudici de les funcions que corresponen als comitès directius de cada programa en el marc de l'ordenació i planificació d'aquests, les funcions següents:
Coordinar les actuacions conjuntes que es porten a terme en l'àmbit sòcio-sanitari i efectuar el seguiment del desplegament i de l'execució dels programes d'Estimulació precoç, de Salut mental, Vida als Anys (d'atenció sòcio-sanitària a la gent gran), per a la prevenció i el control de la SIDA i de les infeccions provocades pel virus de la immunodeficiència humana i de les actuacions que porta a terme l'Òrgan Tècnic de les Drogodependències.
Establir els criteris i proposar les directrius de coordinació, que s'elevaran per a l'aprovació dels consellers.
Impulsar i supervisar la coordinació en l'execució de les actuacions conjuntes, d'acord amb els criteris i directrius fixats.
Elevar als consellers respectius, mitjançant els secretaris generals d'ambdós Depts., les propostes i les conclusions adoptades al seu sí.

Components

Integren la Comissió:
A) Presidència i Vice-presidència (s'alternaran cada 6 mesos, els Secretaris Generals del Dept. de Sanitat i Seguretat Social i del Dept. de Benestar Social).
B) Vocals: 2 representants del Dept. de Sanitat i Seguretat Social i del Dept. de Benestar Social, els Directors dels programes i de l'Òrgan Tècnic de Drogodependències i els responsables dels òrgans competents en matèria sòcio-sanitària de l'ICASS.
C) Secretari: el Subdirector General de Programes Sanitaris.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya