AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Regiˇ SanitÓria Barcelona

Responsable

Sra. á Anna Aran SolÚ

CÓrrec

gerent de la Regiˇ SanitÓria Barcelona

Adreša
Carrerád'Esteve Terradas, 30 Edifici Mestral (Parc Sanitari Pere Virgili)
Poblaciˇ
08023á Barcelona
TelŔfon
93 551 57 00 / 061 Salut Respon
Fax
93 259 41 01

Horari d'atenciˇde dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

RomandrÓ tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Observacions

Podeu fer trÓmits en lÝnia a TrÓmits.gencat, presentar una Peticiˇ genŔrica des d'aquest mateix web o enviar una consulta a la B˙stia de contacte

Funcions

La naturalesa i les funcions de la GerŔncia de la regiˇ sanitÓria sˇn les que li atribueixen els articles 28 i 29 de la Llei 15/1990, de 9 de juliol. Les persones titulars de les gerŔncies de regiˇ sanitÓria depenen jerÓrquicament i funcionalment del director del Servei CatalÓ de la Salut.
El gerent o la gerent de la Regiˇ SanitÓria Barcelona pot delegar les funcions que estableix l'article 29 de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, en dos gerents d'Ómbit, corresponents als Ómbits territorials d'actuaciˇ segŘents:
Barcelona Ciutat, que inclou els sectors sanitaris: Barcelona Ciutat Vella, Barcelona Eixample, Barcelona GrÓcia, Barcelona Horta-Guinardˇ, Barcelona Les Corts, Barcelona Nou Barris, Barcelona Sant Andreu, Barcelona Sant MartÝ, Barcelona Sants-Montju´c i Barcelona SarriÓ-Sant Gervasi.
Barcelona Metropolitana, que inclou els sectors sanitaris: Alt PenedŔs-Garraf, Baix Llobregat Centre-Litoral i l'Hospitalet de Llobregat, Baix Llobregat Nord, BarcelonŔs Nord i Maresme, VallŔs Occidental Est, VallŔs Occidental Oest i VallŔs Oriental.
Sens perjudici de les funcions que els puguin ser delegades, corresponen als gerents d'Ómbit, sota les directrius de la GerŔncia de la Regiˇ SanitÓria Barcelona i pel que fa al seu Ómbit territorial respectiu:
Donar suport a la GerŔncia en l'elaboraciˇ de propostes de contractaciˇ de serveis assistencials i gestionar els acords, convenis i concerts subscrits per a la prestaciˇ de serveis.
Controlar l'aplicaciˇ de les directrius generals i els criteris d'actuaciˇ i donar compte del seu incompliment a la GerŔncia de la Regiˇ SanitÓria.
Assumir la direcciˇ i gestiˇ del seu Ómbit territorial dins la Regiˇ SanitÓria.
Impulsar, coordinar, inspeccionar i avaluar els serveis i les unitats de la Regiˇ SanitÓria corresponents al seu Ómbit territorial.
Promoure, prioritzar i coordinar aliances i actuacions entre les entitats prove´dores.
El gerent o la gerent de l'Ómbit de Barcelona Ciutat Ús el gerent o la gerent del Consorci Sanitari de Barcelona.
Tot aix˛ sens perjudici del que estableixen la disposiciˇ addicional catorzena de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenaciˇ sanitÓria de Catalunya, segons la redacciˇ que en fa la Llei 11/1995, de 29 de setembre, i l'article 104 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona, de conformitat amb els quals el Consorci exerceix les funcions previstes per a les regions sanitÓries pel que fa a la ciutat de Barcelona.


data actualitzaciˇ (17/12/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya