Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya

    Organigrama

Responsable

Sra.   Pilar Roqué i Castellà

Càrrec

responsable de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Pavelló Ave Maria
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 227 29 39
Fax
93 227 29 90
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Horari d'atenció

de dilluns a divendres, de 10 a 14 h; de dilluns a dijous, de 15 a 17 h.

Horari d'estiu
de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

Observacions

Usuaris de la Biblioteca: - Personal de la Generalitat de Catalunya - Especialistes i investigadors en salut pública - Professors i investigadors universitaris - Estudiants universitaris i d'ensenyament secundari obligatori (ESO) (no és 1 sala d'estudi) - Estudiants de batxillerat i cicles formatius.

Funcions

 - Adquirir, gestionar, processar i difondre recursos d'informació d'acord amb les necessitats d'investigació del personal del sistema sanitari públic.
 - Preservar, organitzar i difondre la documentació científica produïda pel Departament de Salut i per les entitats del sector públic majoritari que en depenen, i donar accés a aquesta documentació al personal investigador, al personal docent, als professionals de l'àmbit sanitari i a tots els ciutadans en general.
 - Potenciar i facilitar el consum d'informació científica mitjançant recursos propis i recursos accessibles gràcies a plans de cooperació entre biblioteques, al préstec interbibliotecari i l'accés a la informació electrònica a través de les TIC.
- Desenvolupar i gestionar la Biblioteca Virtual del Sistema Sanitari Públic de Catalunya, com a plataforma digital que ha de permetre l'accés ininterromput des de qualsevol punt als fons bibliogràfics, als recursos d'informació i als serveis integrats en la plataforma.
 - Desenvolupar i gestionar la Xarxa de Biblioteques Especialitzades en Ciències de la Salut que, mitjançant la subscripció dels acords i convenis corresponents, faciliti la coordinació i la cooperació de les biblioteques de les institucions que presten servei a la sanitat pública catalana.
 - Guiar, formar i assessorar els usuaris en la recerca i recuperació de la informació crítica que els cal i orientar-los en l'ús de les eines bibliogràfiques més adients a les seves necessitats.
 - Fomentar la col·laboració amb altres biblioteques i centres de documentació de l'especialitat i participar en programes i convenis que tinguin com a objectiu la millora dels serveis oferts per la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya (catàleg col·lectiu, préstec interbibliotecari, recursos electrònics, formació i altres serveis).
 - Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels seus superiors jeràrquicsdata actualització (23/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya