Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Escola Catalana de l'Esport

Responsable

Sra.   Gemma Vilaró Mendiola

Càrrec

directora de l'Escola Catalana de l'Esport

Adreça
Carrer Sant Mateu, 27-37
Població
08950  Esplugues de Llobregat
Telèfon
93 839 78 51 / 93 839 78 53 Tel. de contacte ROPE
Fax
93 480 49 14

Horari d'atenció


Horari d'atenció al públic
Cita prèvia - Visites amb cita prèvia a través de la bústia de contacte
de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

Romandrà tancat presencialment
el 31 de octubre.

Romandrà tancat
el 24 de desembre.
el 31 de desembre.

Funcions

Formació de tècnics i especialistes d'acord amb les titulacions establertes i establiment per a les federacions esportives catalanes i les institucions públiques amb responsabilitats en l'àmbit de les activitats físiques i/o esportives.
Homogeneïtzació perfeccionament i coordinació amb les federacions esportives catalanes que hagin signat els convenis escaients la formació dels tècnics i especialistes, com també actualització dels coneixements de forma permanent.
Establiment de programes, currículums, nivells, cursos i graus de les titulacions en l'àmbit de les activitats físiques i/o esportives, preventives, de recuperació i físico-especials.
Lliurament de les les titulacions i les certificacions establertes i reconegudes en els àmbits corresponents, amb la tramitació prèvia que s'estableixi.
Formació, reciclatge i actualització del professorat necessari per impartir la docència als tècnics i especialistes, avaluant-ne la tasca.
Investigació bàsica i aplicada que requereixin les activitats desplegades en el seu àmbit.
Col·laboració, si s'escau, amb centres docents i d'investigació per a l'aplicació de la docència i la recerca en el marc de les seves competències.
Formar part de les comissions docents i d'investigació específica que es puguin crear amb altres institucions relacionades amb les activitats físiques i/o esportives.
Orientació i coordinació de les unitats de la seva estructura funcional. j) Coordinació, preparació i actualització dels llibres de text del programa Multimèdia i altres publicacions didàctiques per utilitzar-les en els cursos de formació.
Planificació, coordinació i organització del desplegament i la petició dels cursos per a la formació dels tècnics especialistes i professors de tots els nivells i graus requerits.


data actualització (21/10/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya