Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Registre de Centres Especials de Treball i Empreses d'Inserció

    Organigrama

Adreça
Carrer de Sepúlveda, 148-150
Població
08011  Barcelona
Telèfon
93 228 57 57
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

El Servei de Registre de Centres especials de Treball i Empreses d'Inserció té les funcions següents:

a) Coordinar i gestionar la qualificació i la inscripció registral dels centres especials de treball de Catalunya, i fer el seguiment dels requisits registrals.

b) Coordinar i gestionar la qualificació i la inscripció registral de les empreses d'inserció al Registre administratiu d'empreses d'inserció de Catalunya, en coordinació amb els programes de foment i suport a la diversitat per a persones amb discapacitat i col·lectius vulnerables.

c) Coordinar i supervisar els informes i els estudis jurídics en matèria de centres especials de treball i empreses d'inserció que s'emetin per la unitat, sens perjudici de les funcions d'assessorament i emissió d'informes que correspon a l'Àrea Jurídica de Treball.

d) Coordinar l'aplicació dels criteris jurídics i registrals en matèria de centres especials de treball i empreses d'inserció.

e) Coordinar, fer seguiment del desenvolupament i proposar solucions tecnològiques de millora en relació amb les eines de gestió del Registre de centres especials de treball i empreses d'inserció.

f) Impulsar millores i simplificacions en les tramitacions telemàtiques dels procediments relatius a les inscripcions registrals competència del Servei.

g) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (16/03/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya