Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció de Programes d'Inserció Laboral per a la Diversitat

    Organigrama

Adreça
Carrer de Sepúlveda, 148-150
Població
08011  Barcelona
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

La Secció de Programes d'Inserció té les funcions següents:

a) Gestionar els programes de foment de la contractació de persones incloses en col·lectius de risc i els de les actuacions de suport laboral a aquest col·lectiu incorporades a l'empresa ordinària, en col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

b) Coordinar les accions de motivació, orientació i formació per a la inserció laboral de les persones incloses en col·lectius de risc i persones amb discapacitat, en col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

c) Donar suport en l'elaboració d'indicadors de discriminació en l'àmbit laboral entre la població autòctona i la població immigrant, així com en l'elaboració d'indicadors d'inserció laboral de les persones en col·lectius de risc i amb discapacitat.

d) Donar suport en l'elaboració de les ordres de convocatòries de subvencions o ajuts, els procediments i les instruccions necessàries per a la gestió dels programes.

e) Gestionar els programes d'acompanyament laboral i les mesures de prospecció a l'empresa per a persones amb dificultats especials d'inserció.

f) Participar en els criteris que han de regir la valoració i l'atorgament dels projectes i la concessió de subvencions, controlar-ne l'aplicació i elaborar les propostes de resolució.

g) Realitzar, en coordinació amb els diferents òrgans del Departament, el seguiment tècnic de les accions objecte de la seva competència.

h) Avaluar i controlar la qualitat de les accions realitzades en els programes d'inserció laboral.

i) Gestionar els programes d'acompanyament laboral i les mesures de prospecció a l'empresa per a persones amb dificultats especials d'inserció i discapacitades.

j) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.rquics.data actualització (16/03/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya