Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Subdirecció de Sensibilització i Prevenció

    Organigrama

Responsable

Sr.   Rubén Sánchez Ruiz

Càrrec

subdirector de Sensibilització i Prevenció

Adreça
Carrer del Foc, 57 edifici A
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 857 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Donar suport a la persona titular de la Direcció General, amb la informació i la documentació oportuna per a la presa de decisions, la planificació i el disseny de les polítiques de sensibilització i prevenció.

b) Fer el seguiment de les relacions interdepartamentals, les relacions institucionals i amb la ciutadania per garantir l'avenç, la transversalització, la difusió i la participació de les polítiques i actuacions estratègiques de la Subdirecció General.

c) Gestionar els recursos humans, administrar el règim interior i la gestió dels serveis generals de la Subdirecció General, en coordinació amb la Direcció de Serveis.

d) Fer la proposta de pressupost de la Subdirecció General i controlar que l'execució pressupostària sigui l'adequada.

e) Impulsar i supervisar la iniciativa, la justificació i el seguiment de l'execució de les propostes de contractació administrativa, transferències, ajuts, subvencions i convenis necessaris per al compliment dels objectius de la Subdirecció General, en coordinació amb la Direcció de Serveis.

f) Impulsar i supervisar la gestió dels fons europeus, els fons estatals i qualsevol altre ingrés, dins de l'àmbit de competències de la Subdirecció General, sens perjudici de les competències del departament responsable en la matèria.

g) Dissenyar, implementar i avaluar les actuacions de prevenció de les violències masclistes, inclosa una estratègia nacional de prevenció.

h) Fomentar l'aplicació de les recomanacions internacionals i nacionals de tractament de les violències masclistes en àmbits específics, incloent-hi els mitjans de comunicació.

i) Dissenyar, implementar i avaluar les actuacions de detecció de les violències masclistes, de manera transversal.

j) Dissenyar actuacions dirigides als homes i a altres grups poblacionals específics.

k) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.
data actualització (19/08/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya