Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General per a l'Erradicació de les Violències Masclistes

    Organigrama

Responsable

Sra.   Laia Rosich Solé

Càrrec

directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes

Adreça
Carrer del Foc, 57 edifici A
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 857 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Coordinar el disseny, la implementació i l'avaluació de les polítiques del Govern de la Generalitat per a l'erradicació de les violències masclistes.

b) Coordinar i vetllar per la gestió integrada i harmonitzada d'infraestructures, programes, serveis i mitjans materials en l'abordatge de les violències masclistes.

c) Vetllar per l'aplicació de la perspectiva de gènere interseccional i de drets humans en l'abordatge de les violències masclistes, impulsant programes específics per a col·lectius que pateixen aquestes violències.

d) Impulsar el treball en xarxa i la creació de circuits i protocols, si escau, per als àmbits i formes previstos en la Llei 17/2020, de 22 de desembre, que modifica la Llei 5/2008, del dret de les dones a erradicar la violència masclista, i la mateixa Llei 5/2008, de 24 d'abril, del dret de les dones a l'erradicació de la violència masclista, a partir de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra les Violències Masclistes, com a principal òrgan coordinador.

e) Realitzar projeccions econòmiques i de gestió de nous projectes, serveis i programes en l'àmbit de les violències masclistes.

f) Implementar projectes, serveis i programes finançats totalment o parcialment per l'Estat espanyol o la Unió Europea en matèria de violències masclistes en el seu àmbit competencial.

g) Dur a terme l'acreditació i la provisió de les entitats proveïdores en l'àmbit de les violències masclistes.

h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.
data actualització (19/08/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya