Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comissió del Fons per al foment del turisme

Funcions

La Comissió del Fons per al foment del turisme garanteix la informació prèvia del sector afectat, proposa les directrius d'actuació d'acord amb la planificació turística de la Generalitat de Catalunya i l'aplicació dels recursos del Fons.

 


Components

La Comissió la componen les persones següents:

a) La persona titular del Departament competent en matèria de turisme, en qualitat de president o presidenta de la Comissió.

b) Tres persones en representació del Departament competent en matèria d'economia.

c) Tres persones en representació del Departament competent en matèria de turisme.

d) Cinc persones en representació dels departaments competents en les matèries següents: una en matèria de cooperació amb l'Administració local, una en matèria d'infraestructures, ports i aeroports, una en matèria de patrimoni cultural, una en matèria de medi natural i una en matèria de joventut.

e) Dues persones en representació de les administracions locals catalanes, i una persona en representació de l'Ajuntament de Barcelona.

f) Sis persones en representació del sector turístic privat de Catalunya, que són les següents: dues en representació dels establiments hotelers, una de les quals representant els establiments hotelers de Barcelona; una en representació dels establiments d'apartaments turístics/habitatges d'ús turístic; una en representació dels càmpings; una en representació dels establiments de turisme rural, i una en representació dels agents o agències de viatges.

g) Una persona funcionària del Departament competent en matèria de turisme, amb veu però sense vot, en qualitat de secretari o secretària de la Comissió.

h) Una persona funcionària del Departament competent en matèria de turisme, amb veu però sense vot, en qualitat de secretari o secretària.data actualització (14/05/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya