Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comissió Assessora de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya


Adreça
Carrer de Salvador Espriu, 45-51
Població
08908  L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon
93 557 42 40

Funcions

La Comissió Assessora és l'òrgan consultiu que col·labora amb els òrgans de govern de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya en l'assessorament de les estratègies, en la definició i el millorament dels procediments i en l'elaboració de propostes d'actuació, amb la finalitat de garantir la qualitat, eficàcia i deguda actualització de les activitats de l'Agència, d'acord amb referents internacionals.


Components

a) El director o directora de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, que n'ocupa la Presidència.

 

b) Un directiu o directiva de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya designat per la Direcció.

 

c) Fins a sis persones expertes de reconegut prestigi acadèmic, científic o professional, amb experiència acreditada en matèria de ciberseguretat, nomenades pel Consell d'Administració, a proposta del director o directora de l'Agència.

 

El president o presidenta de la Comissió Assessora ha d'informar anualment al Consell d'Administració del desenvolupament de les seves activitats.

 

Els membres de la Comissió Assessora previstos a la lletra c) de l'apartat 2 són nomenats per un període de quatre anys, renovable una sola vegada, i sempre que mantinguin les condicions per les quals van ser nomenats. Una vegada finalitzat llur mandat, han de continuar en el càrrec en funcions fins que no en prenguin possessió llurs successors.data actualització (15/01/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya