Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Sub-direcció General de Lluita contra la Violència Masclista

    Organigrama

Adreça
Avinguda del Paral·lel, 52
Població
08001  Barcelona
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Realitzar projeccions econòmiques i de gestió de nous projectes, serveis i programes en l'àmbit de la lluita contra la violència masclista.
b) Dissenyar, implementar i avaluar les actuacions per a la prevenció de les violències masclistes.
c) Dissenyar, implementar i avaluar les actuacions per a la detecció de les violències masclistes.
d) Fomentar i coordinar els serveis i programes per a l'atenció a la urgència de dones en situació de violència masclista en col·laboració amb els ens locals.
e) Coordinar i supervisar la gestió d'infraestructures, programes, serveis i mitjans materials en l'abordatge de les violències masclistes.
f) Coordinar i supervisar la gestió d'infraestructures, programes, serveis i mitjans materials en la recuperació i reparació de les dones que han patit violències masclistes.
g) Dur a terme la implementació de projectes, serveis i programes finançats total o parcialment per l'Estat espanyol o la Unió Europea en matèria de lluita contra la violència masclista en l'àmbit competencial de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.
h) Assistir la persona titular de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania en el disseny i valoració de nous projectes i propostes.
i) Exercir la representació de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania en l'àmbit de la lluita contra la violència masclista, per delegació de la persona titular.
j) Impulsar i coordinar les línies de les convocatòries de subvencions, ajuts i prestacions en l'àmbit de la lluita contra la violència masclista. 
k) Coordinar els procediments de contractació i de concertació de proveïdors vinculats als serveis en l'àmbit de la lluita contra la violència masclista.
l) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (03/12/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya