Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Innovació i Promoció del Sector Digital

    Organigrama

Adreça
Carrer de Salvador Espriu, 45-51
Població
08908  L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon
93 557 43 00

Funcions

a) Col·laborar amb els altres departaments de la Generalitat de Catalunya en projectes que afavoreixin l'ús de les tecnologies digitals en el teixit econòmic i empresarial.

b) Donar suport a altres departaments o a entitats vinculades al sector públic de la Generalitat de Catalunya en iniciatives d'innovació i transformació digital, en coordinació amb la Direcció General d'Administració Digital.

c) Elaborar propostes que fomentin el desenvolupament del sector de les tecnologies digitals a Catalunya.

d) Impulsar iniciatives per millorar l'ecosistema digital català i afavorir el creixement del sector de les tecnologies digitals a Catalunya, en coordinació amb el departament competent en matèria de polítiques empresarials.

e) Dissenyar i desplegar programes estratègics de recerca i innovació en tecnologies digitals avançades, en coordinació amb el departament competent en matèria de polítiques de recerca.

f) Promoure el coneixement de les tecnologies digitals avançades impulsant accions divulgatives i formatives.

g) Executar les polítiques i programes relatius a la promoció i el desenvolupament de les tecnologies referents a les ciutats i territoris intel·ligents.

h) Desenvolupar iniciatives de coordinació i alineament dels centres tecnològics i de recerca en l'àmbit de les tecnologies digitals avançades.

i) Desenvolupar iniciatives d'impuls del sector de les plataformes tecnològiques col·laboratives.

j) Impulsar programes orientats a la promoció del comerç electrònic de béns i serveis, en coordinació amb el departament competent en matèria de polítiques d'empresa.

k) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encarregui.

 data actualització (11/06/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya