Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Innovació i Promoció del Sector Digital

    Organigrama

Responsable

Sr.   Guillermo Villuendas Huarte

Càrrec

Cap de l'Àrea d'Innovació i Promoció del Sector Digital

Adreça
Carrer del Foc, 57 edifici A
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 857 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

 1. Col·laborar amb els altres departaments de l’Administració de la Generalitat en projectes que afavoreixin l'ús de les tecnologies digitals en el teixit econòmic i empresarial.
 2. Donar suport a altres departaments i al sector públic institucional adscrit a la Generalitat de Catalunya en iniciatives d'innovació i transformació digital, en coordinació amb la Direcció General d'Administració Digital i Organització.
 3. Impulsar les iniciatives que fomentin el desenvolupament del sector de tecnologies digitals a Catalunya, promoguin Catalunya com a hub digital i potenciïn el creixement de sectors econòmics digitals emergents, en coordinació amb el departament competent en polítiques d’empresa.
 4. Impulsar iniciatives per millorar l'ecosistema digital català i afavorir el creixement del sector de les tecnologies digitals a Catalunya, en coordinació amb el departament competent en matèria de polítiques empresarials.
 5. Coordinar els plans d’actuació de les diferents estratègies impulsades pel Govern en l’àmbit de les tecnologies digitals avançades.
 6. Dissenyar i desplegar programes estratègics de recerca i innovació en tecnologies digitals avançades, en coordinació amb les unitats competents en matèria de polítiques d’empresa i de recerca.
 7. Desenvolupar iniciatives de coordinació i alineament dels centres tecnològics i de recerca en l'àmbit de les tecnologies digitals avançades.
 8. Promoure el coneixement de les tecnologies digitals avançades impulsant accions divulgatives i formatives.
 9. Executar les polítiques i programes relatius a la promoció i el desenvolupament de les tecnologies digitals referents a les ciutats i territoris intel·ligents, en coordinació amb la Direcció General de Nació Digital i Agenda Urbana.
 10. Desenvolupar iniciatives d’impuls d’un nou model d’innovació digital territorial orientat a la creació de nova economia digital.
 11. Desenvolupar iniciatives d'impuls del sector de les plataformes tecnològiques col·laboratives.
 12. Impulsar programes orientats a la promoció del comerç electrònic de béns i serveis, en coordinació amb el departament competent en matèria de polítiques d'empresa
 13. Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.


data actualització (08/09/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya