Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea per a la Promoció de la Cultura de la Innovació

    Organigrama

Responsable

Sra.   Marta Sabaté i Solanes

Càrrec

cap de l'Àrea de Promoció de la Cultura de la Innovació

Adreça
Carrer de Rivadeneyra, 6
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 567 17 00

Funcions

a) Proposar, fer el seguiment i, si és el cas, dissenyar o portar a terme les mesures i actuacions relatives a la innovació i al desenvolupament del talent intern en l'actuació i el funcionament de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic institucional, en col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

b) Establir els criteris per impulsar metodologies de cocreació en els projectes orientats a la transformació de la cultura de l'Administració de la Generalitat i el seu sector públic institucional, en col·laboració amb altres òrgans i unitats competents en la matèria.

c) Donar suport i participar en la definició i implantació dels projectes orientats a la innovació i la transformació digital de l'Administració de la Generalitat i el seu sector públic institucional.

d) Actuar com a observatori de l'Administració digital, elaborant estudis, indicadors i altres eines de suport a la planificació i avaluació de les polítiques digitals que afectin la Direcció General d'Administració Digital i donar suport a la planificació i avaluació de les polítiques digitals que impulsi el Departament col·laborant amb els òrgans competents en la matèria.

e) Promoure i gestionar la creació d'espais d'aprenentatge, compartició i col·laboració per facilitar la innovació i la transformació digital de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic institucional.

f) Analitzar la informació sobre els recursos humans de les administracions públiques catalanes i del seu sector públic mitjançant els sistemes d'informació corporatius adients per facilitar-ne l'explotació i l'anàlisi de dades amb la finalitat d'orientar la presa de decisions per a un millor desenvolupament i planificació de l'ocupació pública.

g) Definir escenaris per facilitar la planificació corporativa dels recursos humans de l'Administració de la Generalitat.

h) Coordinar, d'acord amb les directrius de la persona titular de la Direcció General d'Administració Digital, les actuacions de la Secretaria d'Administració i Funció Pública derivades de la relació amb l'activitat parlamentària i amb altres institucions, les actuacions de comunicació interna i externa de la seva activitat, i les adreçades a la relació amb la ciutadania d'acord amb els principis de transparència i del dret d'accés a la informació pública.

i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.

L'Àrea per a la Promoció de la Cultura de la Innovació dona suport a la Direcció General de Funció Pública en l'exercici de les funcions relacionades amb les accions d'anàlisi de l'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya.

 
data actualització (02/10/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya