Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Sub-direcció General d'Infraestructures Digitals i de Comunicacions Electròniques

    Organigrama

Responsable

Sra.   Cristina Campillo i Cruellas

Càrrec

sub-directora general d'Infraestructures Digitals i de Comunicacions Electròniques

Adreça
Carrer de Salvador Espriu, 45-51
Població
08908  L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon
93 557 43 00

Funcions

a) Desenvolupar les funcions d'inspecció i sanció que són competència de la secretaria en aquest àmbit.

b) Elaborar les propostes d'ordenament, de regulació i de planificació de les infraestructures digitals i de comunicacions electròniques quan sigui competència de la Generalitat.

c) Controlar i supervisar el desplegament d'infraestructures digitals i de comunicacions electròniques.

d) Coordinar les propostes d'ordenament, de regulació i de planificació de l'espectre radioelèctric i dels plans tècnics que promoguin els òrgans competents en la matèria.

e) Exercir les facultats inspectores i sancionadores en matèria d'infraestructures digitals i de comunicacions electròniques que siguin competència de la Generalitat de Catalunya, excloses les de radiodifusió.

f) Coordinar les relacions en l'àmbit digital i de les comunicacions electròniques de l'Administració de la Generalitat de Catalunya amb les empreses, els operadors de serveis, els operadors d'infraestructures, els centres de recerca i d'altres agents.

g) Elaborar informes, si escau, sobre els recursos que s'interposin contra els actes sancionadors de la Secretaria.

h) Impulsar les relacions, en projectes d'extensió de cobertura dels serveis de radiocomunicacions, amb les administracions i els agents locals.

i) Impulsar les relacions amb les administracions i els agents locals, i coordinar i donar visibilitat a l'impacte territorial dels projectes de xarxes i infraestructures de radiocomunicacions.

j) Dissenyar propostes, promoure la gestió, la coordinació i el seguiment dels programes per desplegar les infraestructures digitals i de comunicacions electròniques corresponents a fons estructurals, programes i projectes europeus, i a fons vinculats a programes estatals.

k) Participar i/o organitzar esdeveniments i fòrums, nacionals, estatals i internacionals, en l'àmbit de les infraestructures digitals i de comunicacions electròniques.

l) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.

 
data actualització (05/02/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya