Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General d'Anàlisi i Planificació Estratègica de l'Acció Exterior

Responsable

Sr.   Oriol Duran Torres

Càrrec

director general d'Anàlisi i Planificació Estratègica de l'Acció Exterior

Adreça
Carrer de la Pietat, 2 (Cases dels Canonges)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 887 62 00

Funcions

a) Reforçar la capacitat d'incidència i optimitzar la capacitat operativa de la Secretaria d'Acció Exterior i de la Unió Europea.

b) Elaborar informes i estudis d'anàlisi, estratègia i prospectiva de l'acció exterior i les relacions amb la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya.

c) Donar suport a l'elaboració dels plans directors pluriennals i dels plans anuals vinculats amb l'acció exterior del Govern.

d) Donar suport a la Secretaria d'Acció Exterior i de la Unió Europea en la seva tasca de coordinació i planificació de l'activitat de la Delegació del Govern davant la Unió Europea i les delegacions del Govern a l'exterior.

e) Establir les sinèrgies necessàries amb els think tanks i els centres universitaris per a promoure la recerca en els àmbits d'interès per a l'acció exterior del Govern.

f) Elaborar informes i estudis sobre les millors pràctiques en l'àmbit de l'organització i conducció de l'acció exterior, i dissenyar i programar actuacions de formació especialitzada per al personal vinculat a l'acció exterior del Govern.

g) Fer seguiment del dret internacional i de les iniciatives de reforma d'organismes internacionals per tal de facilitar, quan escaigui, la presa de posició de la Generalitat i la seva participació en els mecanismes de cooperació administrativa rellevants.

h) La gestió del Registre d'unitats d'acció a l'exterior.

i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (08/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya