Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Coordinació i Participació

    Organigrama

Adreça
Carrer de la Pietat, 2 (Cases dels Canonges)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 887 62 00

Funcions

a) Impulsar la participació, coordinació i col·laboració entre els actors de la cooperació, i vetllar per la coordinació i la coherència de les polítiques de cooperació a l'Administració de la Generalitat.

b) Donar suport a les secretaries dels òrgans de coordinació i consultius de la cooperació al desenvolupament i facilitar la comunicació amb els seus membres.

c) Impulsar les reunions dels òrgans consultius, amb especial atenció a la seva participació en els processos dels nous plans directors i anuals, a la coordinació i al retorn del desplegament de l'agenda d'ens locals, departaments i actors públics i privats de la cooperació catalana.

d) Fomentar la coherència de les polítiques per al desenvolupament del conjunt d'administracions públiques catalanes.

e) Definir un marc de relacions entre els departaments i entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat i els ens locals que permeti la coordinació de les actuacions i l'intercanvi de coneixement en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament.

f) Donar suport a la interlocució institucional del director o directora general amb els departaments i entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat, els ens locals i el conjunt del sistema de la cooperació catalana.

g) Impulsar i fer seguiment de la col·laboració i la realització d'iniciatives amb els departaments i entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat, els ens locals i altres institucions públiques i privades de la cooperació catalana, espanyola i internacional que treballin en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament.

h) Impulsar la participació, com a valor de la cooperació catalana, i relacionar-se amb les unitats de la Generalitat responsables d'aquesta política, per tal d'assegurar la qualitat dels processos participatius endegats per la mateixa Direcció General de Cooperació al Desenvolupament.

i) Donar suport a la persona titular de la Direcció General en les relacions institucionals amb el Parlament de Catalunya, en la preparació de les respostes a les iniciatives parlamentàries que afectin l'àmbit de la Direcció General i en les relacions amb la comissió responsable del seguiment de la cooperació al desenvolupament del Parlament de Catalunya.

j) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (08/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya