Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Coordinació i Participació

    Organigrama

Responsable

Sr.   Antoni Ferrer Gay

Càrrec

Cap del Servei de Coordinació i Participació

Adreça
Via Laietana, 14
Població
08003  Barcelona
Telèfon
93 887 62 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Impulsar la participació, coordinació i col·laboració entre els actors de la cooperació, i vetllar per la coordinació i la coherència de les polítiques de cooperació a l'Administració de la Generalitat.

Donar suport a les secretaries dels òrgans de coordinació i consultius de la cooperació al desenvolupament i facilitar la comunicació amb els seus membres.

Impulsar les reunions dels òrgans consultius, amb especial atenció a la seva participació en els processos dels nous plans directors i anuals, a la coordinació i al retorn del desplegament de l'agenda d'ens locals, departaments i actors públics i privats de la cooperació catalana.

Fomentar la coherència de les polítiques per al desenvolupament del conjunt d'administracions públiques catalanes.

Definir un marc de relacions entre els departaments i entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat i els ens locals que permeti la coordinació de les actuacions i l'intercanvi de coneixement en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament.

Donar suport a la interlocució institucional del director o directora general amb els departaments i entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat, els ens locals i el conjunt del sistema de la cooperació catalana.

Impulsar i fer el seguiment de la col·laboració i la realització d'iniciatives amb els actors de la cooperació al desenvolupament, incloent-hi els altres departaments i entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat, els ens locals i altres institucions públiques i privades de la cooperació catalana, espanyola i internacional, organismes multilaterals, i actors públics i privats en els països receptors d'ajuts oficials al desenvolupament (AOD).

Impulsar la participació, com a valor de la cooperació catalana, i relacionar-se amb les unitats de la Generalitat responsables d'aquesta política, per tal d'assegurar la qualitat dels processos participatius endegats per la mateixa Direcció General de Cooperació al Desenvolupament.

Vetllar per l'alineament i la coordinació de les activitats i iniciatives de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament amb la política catalana de cooperació al desenvolupament i amb les directrius elaborades per la Direcció General.

Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.
data actualització (17/04/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya