Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Planificació, Seguiment i Avaluació

    Organigrama

Adreça
Carrer de la Pietat, 2 (Cases dels Canonges)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 887 62 00

Funcions

a) Proposar, dissenyar i planificar les polítiques de cooperació i promoció de la pau en l'àmbit internacional, i promoure l'equitat de gènere.

b) Proposar els instruments de planificació mitjançant l'elaboració de plans directors, plans anuals, plans sectorials i geogràfics, policy papers i altres documents anàlegs que desenvolupin innovacions doctrinals o conceptuals en matèria de cooperació, pau i drets humans en l'àmbit internacional.

c) Promoure la recerca per part d'investigadors i altres agents, i elaborar estudis per a la mateixa Direcció General, per a l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i altres unitats actives en l'àmbit de la cooperació.

d) Fer el seguiment legislatiu i de la col·laboració amb altres donants clau, especialment amb l'Estat espanyol i amb la Unió Europea.

e) Fer el seguiment i avaluació de les polítiques de cooperació de la Generalitat de Catalunya i vetllar per la seva qualitat i l'eficàcia.

f) Vetllar per l'obtenció, disponibilitat i processament de les dades de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i del conjunt d'entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat actives en cooperació.

g) Preparar l'avaluació i la rendició de comptes, i conèixer i fer seguiment de la normativa en matèria de transparència en l'àmbit de la cooperació, tot vetllant per la generació d'aprenentatges.

h) Fer seguiment de les bones pràctiques i dels debats internacionals en matèria d'ajuts oficials i de la seva qualitat, i vetllar per la seva incorporació als instruments de Catalunya.

i) Vetllar per la qualitat en la comptabilització dels ajuts dels departaments i la bona orientació de les seves actuacions.

j) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (08/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya