Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Relacions amb Organismes Multilaterals

    Organigrama

Adreça
Carrer de la Pietat, 2 (Cases dels Canonges)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 887 62 00

Funcions

a) Proposar i fer seguiment de les relacions del Govern de la Generalitat amb els organismes internacionals, vetllant pel compliment dels compromisos recollits en els acords, convenis i altres modalitats de col·laboració.

b) Fer seguiment de l'actualitat multilateral i vetllar pels interessos de Catalunya mitjançant, d'una banda, l'articulació i defensa de propostes de posicionaments de la Generalitat davant els acords multilaterals, i d'altra, gestionant la reacció a les possibles implicacions que poden tenir els acords multilaterals sobre les polítiques públiques del Govern de Catalunya.

c) Gestionar i elaborar propostes de participació del Govern en les associacions i xarxes de cooperació internacional territorial, transfrontereres i interregionals de l'àmbit de les seves funcions, i, en especial, les de caire multilateral, sens perjudici de les competències que té assignades la Casa de Perpinyà en aquest territori de la Catalunya Nord.

d) Fer seguiment i cooperar en el desplegament de l'acció exterior dels departaments i organismes de la Generalitat en l'àmbit multilateral.

e) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (08/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya