Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General d'Afers Globals

    Organigrama

Responsable

Sra.   Elisabet Nebreda Vila

Càrrec

directora general d'Afers Globals

Adreça
Carrer de la Pietat, 2 (Cases dels Canonges)
Població
08002  Barcelona

Funcions

a) Impulsar i desplegar les relacions del Govern de la Generalitat amb actors fora de l'àmbit europeu i de la Mediterrània.

b) Impulsar i desplegar les relacions del Govern de la Generalitat amb organismes internacionals, i promoure l'assoliment d'acords i altres mecanismes de col·laboració entre el Govern de Catalunya i aquests.

c) Promoure la presència de Catalunya en els organismes internacionals rellevants, així com la seva participació en iniciatives i debats impulsant i coordinant l'elaboració de posicionaments de la Generalitat de Catalunya.

d) En l'exercici del seguiment de l'actualitat multilateral, analitzar i traslladar les possibles implicacions que els acords assolits en l'àmbit multilateral poden tenir per al desenvolupament de les polítiques públiques del Govern de Catalunya, així com impulsar la reacció que se'n derivi.

e) Promoure la celebració de cimeres multilaterals a Catalunya per afavorir-hi la presència catalana i el compromís del Govern amb la superació dels grans reptes globals.

f) Impulsar i coordinar la participació del Govern a les associacions i xarxes de cooperació territorial dins de l'àmbit de les seves funcions.

g) Impulsar i mantenir la relació i interlocució amb les delegacions del Govern a l'exterior ubicades fora de l'àmbit europeu i mediterrani.

h) Impulsar i mantenir, en l'àmbit del seu mandat, la relació amb els ens del sector públic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, òrgans consorciats i fundacions rellevants.

i) Mantenir les relacions ordinàries amb els organismes multilaterals amb seu a Catalunya i impulsar la implantació en el territori de nous organismes d'aquesta naturalesa.

j) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (07/10/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya