Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General de Drets i Assumptes Constitucionals

    Organigrama

Responsable

Sra.   M. Dolors Feliu i Torrent

Càrrec

directora general de Drets i Assumptes Constitucionals

Adreça
Carrer de Jaume I, 2-4
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 302 06 24

Funcions

Correspon a la Direcció General de Drets i Assumptes Constitucionals la direcció de les propostes en actuacions concretes que corresponen al Govern i l'Administració de la Generalitat en relació amb l'estudi, la implementació i la defensa dels drets i els principis rectors previstos a l'ordenament jurídic català, amb les funcions següents:

a) Impulsar i dirigir l'assessorament i la coordinació en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat i el seu sector públic institucional sobre la defensa dels drets i principis rectors en l'àmbit de les competències del Gabinet Jurídic.

b) Formular propostes i projectes d'actuació sobre la implementació i la defensa dels drets i els principis rectors en l'àmbit de les competències del Gabinet Jurídic.

c) La direcció de l'exercici de la representació i la defensa del Govern i l'Administració de la Generalitat de Catalunya davant el Tribunal Constitucional i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea i l'assessorament jurídic del Govern i l'Administració de la Generalitat en aquests àmbits.

d) L'assistència al director o directora del Gabinet Jurídic de la Generalitat en la direcció de les matèries atribuïdes a aquesta unitat directiva.
data actualització (19/03/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya