Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General de Relacions amb Entitats i Col·lectius de Diferents Territoris i Cultures

    Organigrama

Responsable

Sr.   Pere Martínez i Ammetller

Càrrec

director general

Adreça
Plaça de Sant Jaume, 4 (Palau de la Generalitat)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 402 46 00

Funcions

a) Dirigir la interlocució de les relacions entre l'Administració de la Generalitat i les entitats foranes representatives de col·lectius d'altres territoris de l'Estat espanyol amb especial presència a Catalunya així com representar la Generalitat en els actes en que aquesta hi hagi de participar.

b) Fomentar el desenvolupament d'activitats dutes a terme per les entitats esmentades a la lletra a).

c) Promoure que les actuacions de les entitats esmentades a la lletra a) fomentin el coneixement de la llengua i cultura catalanes entre els seus membres, com a eina d'integració, en col·laboració amb el Departament competent en la matèria.

d) Conèixer les actuacions dels diferents departaments de la Generalitat en els diferents territoris de parla i cultura comunes, i fomentar-ne la seva coordinació, sens perjudici de les competències i funcions del departament competent en matèria d'acció exterior.

e) Analitzar les possibles sinèrgies i elaborar propostes d'actuació comunes dels diferents Departaments de la Generalitat en els territoris de parla i cultura catalana, sens perjudici de les competències que corresponguin a altres departaments o òrgans.

f) Proposar al Comissionat de la Presidència per al Desplegament de l'Autogovern les actuacions que, dins de les seves funcions, siguin necessàries per a l'enfortiment de les relacions institucionals amb els territoris de parla i cultura catalanes.

g) Les altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades.data actualització (01/04/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya