Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Innovació, Xarxes i Serveis Educatius

    Organigrama

Responsable

Sr.   Josep Biayna Gea

Càrrec

cap de servei d'Innovació, Xarxes i Serveis Educatius

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00

Funcions

a) Coordinar les actuacions d'innovació amb les de formació permanent en col·laboració amb altres unitats del Departament i organismes de la Generalitat i de les universitats, mitjançant l'execució de les propostes, el seguiment i l'avaluació.
b) Implementar plans d'assessorament i acompanyament de centres, gestionar-los i supervisar-los.
c) Identificar projectes d'innovació pedagògica i pràctiques educatives de referència, fer-ne el seguiment i promoure'n l'avaluació, la difusió i la transferència.
d) Proposar i coordinar programes d'innovació i de millora de la qualitat dels centres educatius i dels aprenentatges de l'alumnat.
e) Coordinar i gestionar la implementació de plans de millora de les competències de l'alumnat i de la formació del professorat en àmbits educatius prioritaris.
f) Aplicar els criteris establerts per a la creació dels centres educatius de referència i els centres formadors, iproposar i gestionar els recursos necessaris per al seu desplegament.
g) Planificar, implementar i coordinar xarxes de transformació educativa d'àmbit territorial o local, amb la participació dels serveis educatius i en col·laboració amb altres agents educatius, per a la millora dels centres i l'aprenentatge de l'alumnat.
h) Implementar els criteris establerts sobre l'estructura i el funcionament dels serveis educatius i garantir-ne l'aplicació i gestió.
i) Establir les pautes d'actuació i d'avaluació dels serveis educatius en relació amb els centres, orientar-los i coordinar-ne les actuacions, i col·laborar en l'avaluació i la supervisió conjuntament amb altres unitats del Departament implicades.
j) Elaborar itineraris formatius i plans de formació per als serveis educatius en funció dels perfils i les competències, en coordinació amb altres unitats del Departament implicades.
k) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.


data actualització (29/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya