Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Innovació, Xarxes i Serveis Educatius

    Organigrama

Responsable

Sr.   Josep Biayna Gea

Càrrec

cap de servei d'Innovació, Xarxes i Serveis Educatius

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Coordinar les actuacions d'innovació amb les de formació permanent en col·laboració amb altres unitats del Departament i organismes de la Generalitat i de les universitats, mitjançant l'execució de les propostes, el seguiment i l'avaluació.
b) Implementar plans d'assessorament i acompanyament de centres, gestionar-los i supervisar-los.
c) Identificar projectes d'innovació pedagògica i pràctiques educatives de referència, fer-ne el seguiment i promoure'n l'avaluació, la difusió i la transferència.
d) Proposar i coordinar programes d'innovació i de millora de la qualitat dels centres educatius i dels aprenentatges de l'alumnat.
e) Coordinar i gestionar la implementació de plans de millora de les competències de l'alumnat i de la formació del professorat en àmbits educatius prioritaris.
f) Aplicar els criteris establerts per a la creació dels centres educatius de referència i els centres formadors, iproposar i gestionar els recursos necessaris per al seu desplegament.
g) Planificar, implementar i coordinar xarxes de transformació educativa d'àmbit territorial o local, amb la participació dels serveis educatius i en col·laboració amb altres agents educatius, per a la millora dels centres i l'aprenentatge de l'alumnat.
h) Implementar els criteris establerts sobre l'estructura i el funcionament dels serveis educatius i garantir-ne l'aplicació i gestió.
i) Establir les pautes d'actuació i d'avaluació dels serveis educatius en relació amb els centres, orientar-los i coordinar-ne les actuacions, i col·laborar en l'avaluació i la supervisió conjuntament amb altres unitats del Departament implicades.
j) Elaborar itineraris formatius i plans de formació per als serveis educatius en funció dels perfils i les competències, en coordinació amb altres unitats del Departament implicades.
k) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.


data actualització (29/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya