Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Formació Desenvolupament Professional del Professorat

    Organigrama

Responsable

Sra.   Marta Sales Sebastia

Càrrec

cap de servei de Formació Desenvolupament Professional del Professorat

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00

Funcions

a) Coordinar les actuacions de formació permanent amb les d'innovació en col·laboració amb altres unitats del Departament i organismes de la Generalitat i de les universitats, mitjançant l'execució de les propostes, el seguiment i l'avaluació.
b) Detectar les necessitats formatives del professorat dels centres i dels serveis educatius, en col·laboració amb els agents educatius territorials i locals, i proposar les modalitats, activitats i continguts de la formació, en col·laboració amb els serveis de Currículum d'Infantil i Primària i de Currículum de Secundària i Batxillerat, i el Servei d'Atenció Educativa Inclusiva i Orientació.
c) Coordinar-se amb les institucions universitàries encarregades de la formació inicial del professorat, i implementar les propostes de millora en el seu àmbit de competències, especialment en les pràctiques curriculars en centres i el període d'inducció professional.
d) Implementar plans de formació de centre i de zona que prioritzin la formació en el centre i per als centres (xarxes de transformació educativa) en coordinació amb les iniciatives territorials i locals d'innovació i millora educativa.
e) Planificar, executar i avaluar els plans de desenvolupament professional, formació, perfeccionament i actualització del professorat.
f) Dissenyar i aplicar sistemes i eines d'acreditació i verificació del desenvolupament professional dels docents que integrin experiència, formació i pràctiques innovadores i que permetin l'actualització continuada amb recursos tecnològics pertinents, en coordinació amb altres unitats del Departament.
g) Elaborar, sistematitzar i difondre recursos i materials formatius i proposar els continguts dels materials de suport per a l'aprenentatge, en col·laboració amb l'Àrea de Cultura Digital en el cas dels tecnològics.
h) Aplicar els plans de formació per als serveis educatius i establir mesures de desenvolupament professional.
i) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.


data actualització (29/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya