Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció d'Aplicacions de Gestió de Centres Públics

    Organigrama

Responsable

Sra.   Esther Gonzalez Marques

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00

Funcions

a) Definir els requeriments funcionals dels sistemes d'informació de suport a la gestió acadèmica, administrativa i econòmica dels centres educatius i les guies d'estil per desenvolupar aplicacions.
b) Elaborar criteris de disseny de les aplicacions de gestió administrativa, acadèmica i econòmica dels centres educatius de l'àmbit de la seva competència.
c) Elaborar els manuals de suport de les aplicacions de gestió administrativa, acadèmica i econòmica dels centres educatius de l'àmbit de la seva competència.
d) Detectar les necessitats formatives dels equips directius, proposar les activitats i els continguts de la formació i exercir la coordinació de les activitats, amb relació a les aplicacions de gestió administrativa, acadèmica i econòmica dels centres educatius de l'àmbit de la seva competència.
e) Supervisar el desenvolupament i el funcionament de les aplicacions de gestió administrativa, acadèmica i econòmica dels centres educatius de l'àmbit de la seva competència.
f) Supervisar la resolució d'incidències de funcionament de les aplicacions de gestió administrativa, acadèmica i econòmica dels centres educatius de l'àmbit de la seva competència.
g) Supervisar la correcció i la coherència de les dades de les aplicacions de gestió administrativa, acadèmica i econòmica dels centres educatius de l'àmbit de la seva competència.
h) Participar en la coordinació d'aplicacions que s'interrelacionen.
i) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.data actualització (29/08/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya