Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció de Nòmines del Personal d'Administració i Serveis

    Organigrama

Responsable

Sr.   Jordi Planas Vilanova

Càrrec

cap de Secció de Nòmines del Personal d'Administració i Serveis

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00

Funcions

a) Coordinar i supervisar les nòmines i els sistemes de previsió social del personal d'administració i tècnic del Departament.
b) Analitzar els crèdits pressupostaris (serveis, subaplicacions i programes) del capítol 1 del personal d'administració i serveis i fer el seguiment del pressupost amb la despesa mensual de nòmina.
c) Analitzar i proposar la creació, modificació i/o adequació d'aplicacions informàtiques vinculades a l'execució de la nòmina i les actuacions derivades.
d) Revisar tots els procediments i circuits relacionats amb la nòmina i els sistemes de previsió social i fer propostes d'optimització i millora.
e) Elaborar les instruccions o notes informatives en relació amb els canvis normatius i innovacions tecnològiques en matèria de retribucions i de règims de previsió social adreçades al personal d'administració i tècnic, i elaborar els calendaris dels procediments vinculats a la nòmina.
f) Actuar com a interlocutor en matèria de retribucions i règims de previsió social amb els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i/o administracions públiques.
g) Controlar i supervisar el Pla de pensions de la Generalitat de Catalunya pel que fa al personal d'administració i serveis del Departament d'Educació.
h) Elaborar estudis econòmics en relació amb les retribucions assignades als llocs de treball, càlculs de nòmines per execució de sentències, sancions o retencions judicials i elaborar propostes de regularització de retribucions i els documents derivats de la gestió de la nòmina i de la seguretat social.data actualització (25/11/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya