Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Provisió i Selecció del Personal d'Administració i Serveis

    Organigrama

Responsable

Sra.   Assumpta Amat Salas

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00

Funcions

a) Identificar, executar i supervisar les convocatòries públiques per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari d'administració i serveis mitjançant els sistemes ordinaris.
b) Analitzar els llocs de treball susceptibles de convocatòria de provisió per concurs específic o lliure designació de llocs de treball, i proposar el calendari dels diferents processos.
c) Elaborar les bases de les convocatòries per a la provisió de llocs de comandament i llocs singulars, les convocatòries de canvi de destinació i d'accés del personal laboral, i de la borsa de treball de personal laboral i del personal interí de centres educatius del Departament.
d) Gestionar i coordinar el tractament de la documentació necessària per a la valoració dels participants a les convocatòries.
e) Donar suport tècnic a les juntes de mèrits i capacitats en les convocatòries de provisió de llocs de treball de comandament i singulars del personal d'administració i als òrgans tècnics de les convocatòries de personal laboral.
f) Assessorar les diferents unitats i als participants en els concursos generals de mèrits i capacitats i en les convocatòries de nou accés gestionades per la Direcció General de Funció Pública.
g) Tramitar i dur a terme la gestió administrativa dels processos de selecció de personal per a la provisió temporal de llocs de treball de personal funcionari d'administració i serveis.
h) Tramitar els expedients de projectes de disposicions normatives amb relació als llocs de treball i assessorar en l'adaptació i/o adequació d¿aquests llocs de treball a les noves estructures organitzatives.
i) Elaborar informes en matèria de selecció i provisió i elaborar propostes de millora dels procediments i valoració de processos.
j) Coordinar i fer el seguiment de les tasques que desenvolupen els serveis territorials amb relació a les funcions anteriors.


data actualització (18/09/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya