Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Tramitaciķ d'Actuacions amb Afectaciķ al Trānsit

    Organigrama

Responsable

Sra.   Elisabet Luceņo Martinez

Cārrec

Responsable de Tramitaciķ d'Actuacions amb Afectaciķ al Trānsit

Adreįa
Carrer de la Diputaciķ, 355
Poblaciķ
08009  Barcelona
Telčfon
935674000
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

- Coordinar, preparar i fer-se cārrec de tots els trāmits i gestions necessaris per tramitar els expedients administratius relatius a la realitzaciķ de proves esportives i marxes ciclistes que impliquin una afectaciķ al trānsit en vies interurbanes de Catalunya i fer-ne el seguiment.
- Coordinar, preparar i fer-se cārrec de tots els trāmits i gestions necessaris per tramitar els expedients administratius relatius a la realitzaciķ d'esdeveniments amb afectaciķ al trānsit i altres usos de les vies interurbanes i fer-ne el seguiment.
- Supervisar la tramitaciķ de les autoritzacions de circulaciķ de transports especials.
- Analitzar i proposar les mesures de regulaciķ i ordenaciķ especial del trānsit que escaiguin per raons de seguretat i fluīdesa en l'āmbit de competčncia del Servei Catalā de Trānsit.
- Avaluar, conjuntament amb el cos policial, un cop finalitzat l'esdeveniment, l'acompliment de les prescripcions tčcniques de l'autoritzaciķ i informar sobre les debilitats i febleses de l'acte, per tal d'establir oportunitats de millora i, si escau, per corregir els comportaments erronis o infractors de la normativa que regia la prova.
- Coordinar, preparar i fer-se cārrec dels trāmits relatius al cobrament de les taxes administratives derivades de proves esportives, marxes ciclistes i altres esdeveniments que afectin el trānsit.

data actualitzaciķ (01/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya