Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Gerència de Salut i Atenció Integrada

    Organigrama

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Edifici Olímpia
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 403 85 85 / 061 CatSalut Respon
Fax
93 403 89 25
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Horari d'atenció


Romandrà tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Funcions

  1. Definir les línies estratègiques i els models de prestació i atenció sanitària en atenció primària de salut i comunitària, atenció a la dependència i cronicitat, atenció urgent i continuada, atenció especialitzada, atenció oncològica i malalties minoritàries, entre d'altres, tot garantint l'orientació de la perspectiva de gènere als models d'atenció.
  2. Promoure i dur a terme les accions necessàries en coordinació amb les regions sanitàries per implementar i operativitzar al territori les línies estratègiques, els models d'atenció i les recomanacions per a la millora de la pràctica clínica i la qualitat dels serveis; així com la implementació de guies de pràctica clínica, estàndards i protocols que derivin de les necessitats detectades.
  3. Promoure i dur a terme les accions necessàries per a la implantació al territori, en coordinació amb les regions sanitàries, de les línies d'actuació definides en els plans sanitaris, així com participar en l'elaboració de nous plans i en la priorització de les actuacions necessàries per al seu desenvolupament.
  4. Coordinar i donar suport a les regions sanitàries en l'articulació i gestió d'un sistema d'atenció integral centrat en la persona.
  5. Dissenyar i promoure el desplegament de xarxes assistencials territorials d'acord amb les orientacions i planificació de la Gerència d'Ordenació i Cartera de Serveis Assistencials.
  6. Promoure el treball i la coordinació amb les comissions clíniques, les societats científiques i els col·legis professionals en el marc de la definició d'estratègies i models d'atenció.


data actualització (23/01/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya