Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Oriental II


Adreça
Carrer Nou, 34 1r
Població
08160  Montmeló
Telèfon
935 444 680
Fax
935 444 681

Observacions

Àmbit d'actuació: La Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles.

Funcions

Els CRP són serveis educatius que en l'àmbit territorial comarcal donen suport a l'activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent dels mestres i dels professors; estan integrats per funcionaris docents dels cossos de mestres i de professorsi tenen les funcionbs següents:
a) Oferta de recursos, infraestructura i serveis als centres educatius, als mestres i als professors per tal que disposin de materials específics de les diferents àrees curriculars, de mitjans propis de la tecnologia educativa i de publicacions especialitzades, amb assessorament o instruccions d'utilització.
b) Catalogació dels recursos educatius del medi local i comarcal i elaboració de pautes i informacions complementàries per facilitar-ne l'ús del professorat.
c) Suport a les activitats docents i a l'intercanvi d'experiències educatives, per tal de fomentar la reflexió del professorat sobre la pràctica docent mateixa.
d) Coordinació i organització de l'execució i del seguiment de les activitats de formació permanent, col·laborant en la detecció de les necessitats de formació i en l'elaboració de propostes per satisfer-les.
e) Altres funcions que els atribueixi el Departament d'Ensenyament.

data actualització (04/07/2011)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya